Zaštita osobnih podataka

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Trgovačko društvo AGMAR d.o.o. (u daljnjem tekstu: AGMAR) osobito poštuje privatnost posjetitelja i korisnika svoje internetske stranice. U obradi Vaših osobnih podataka postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.
Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših osobnih podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

Voditelj obrade osobnih podataka

AGMAR d.o.o.
Jakuševečka ulica 4b
10000 Zagreb

Svrha i pravna osnova obrade podataka

Vaši se osobni podaci obrađuju u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka („GDPR“) te relevantnim zakonima i propisima na snazi u Republici Hrvatskoj.

Vaše osobne podatke prikupljamo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva za pružanje zatražene usluge, kako bismo odgovorili na Vaše upite te kako bismo Vas mogli informirati o postojećim i novim sadržajima, proizvodima i uslugama koje pružamo samostalno ili u suradnji s našim partnerima te radi poštivanja naših pravnih obveza.

Upisom osobnih podataka na za to predviđena polja na internetskoj stranici potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da se isti koriste u svrhu u koju su podaci dani. Vaše ćemo osobne podatke prikupljati samo za određenu svrhu, jasno navedenu i u skladu sa zakonom. Za svrhu prikupljanja podataka u vezi sa statistikom posjećenosti internetske stranice automatski se prikupljaju informacije povezane s njima koje mogu sadržavati Vašu IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa, adrese internetske stranice s kojih je pristupano, kao i slične podatke koji se uobičajeno prikupljaju u statističke svrhe. Vaše osobne podatke možemo koristiti u svrhu pružanja učinkovitije korisničke usluge, lakšeg korištenja internetske stranice uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetske stranice Vašim osobnim sklonostima i interesima.

Podaci koje obrađujemo mogu sadržavati:

  • ime i prezime / naziv
  • adresa/mjesto stanovanja
  • datum rođenja
  • broj telefona
  • e-mail adresa
  • ostale podatke povezane s Vašim upitima ili komentarima
  • podatke priložene u svrhu zapošljavanja

Prava korisnika

Osiguravamo Vam sljedeća prava:

Pravo na pristup

Imate pravo na informaciju o svojim osobnim podacima koje zadržavamo u našim bazama podataka.

Pravo na ispravak

Imate pravo na ispravak netočnih te dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se na Vas odnose.

Pravo na brisanje (˝pravo na zaborav˝)

Imate pravo ishoditi anonimizaciju svojih osobnih podataka, bez nepotrebnog odgađanja, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane. Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo Vas detaljno informirati u sklopu odgovora na Vaš zahtjev za brisanjem.

Pravo na prigovor

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke.

˝Kolačići˝

Na internetskoj stranici upotrebljavamo ˝kolačiće˝ kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i olakšali Vam snalaženje po našim internetskim stranicama.

Podaci koje ˝kolačići˝ skupljaju pomažu nam razumjeti Vaše preferencije na temelju prošlih i trenutnih aktivnosti koje poduzimate na našoj stranici i omogućuju nam da Vam pružimo bolje korisničko iskustvo. Podaci prikupljeni na ovaj način ne omogućuju osobnu identifikaciju korisnika.

Ukoliko ne želite da vaše računalo prima ˝kolačiće˝ sa naše internetske stranice, možete ih isključiti tako da u svom Internet pregledniku izaberete tu mogućnost klikom na Alati-Opcije (Tools-Options). U tom slučaju neke od značajki naše stranice zadužene za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati.

Ostvarivanje prava

Za sva pitanja i zahtjeve u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka putem e-mail adrese: gdpr@agmar.org